Vacature stagiaire voor Theatergroep Het Groote Hoofdhgh logo 2016 125px

Deze professionele theatergroep, maakt al 20 jaar theater en heeft zich in 2013 gevestigd aan de Noordkade in Veghel. Hier maken zij binnen het Cultuurcluster theaterproducties voor en met de regionale bevolking. Back to the roots, waar de regisseur Anny van Hoof en vormgever Jan van Hoof geboren en getogen zijn.
Het Groote Hoofd houdt kantoor op de Noordkade, in een gezamenlijke ruimte van Fabriek Magnifique en Kunstgroep de Compagnie.

Stageopdracht:
Je ondersteunt de productie die medio 2018 gepland staat. En je bent betrokken bij de ontwikkeling van de productie die 2018 gepland staan. Je zult direct contact hebben met de regisseur, artiesten en anderen betrokkenen. Bij de voorbereiding, repetities en uitvoeringen ben je de rechterhand van de regisseur en productieleider. 
Je ontdekt de wereld van het theater van binnenuit waar regelen, organiseren en communiceren met alle betrokkenen een belangrijk item is.

Competenties:
Je kunt zelfstandig werken met verantwoordelijkheidsgevoel en bezit organisatietalent.
Je hebt bij voorkeur affiniteit met theater/toneel en zo mogelijk bekend met theatertechniek.
Je bent enthousiast, creatief, je weet van aanpakken en je bezit zowel goede mondelinge als schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en kunt omgaan met de gangbare pc programma’s.
Je kunt anticiperen op problemen en je bent stressbestendig. Je hebt affiniteit met social media en communicatie.
Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio Meierijstad of binnen een straal van 30 km en je bent in bezit van Ov-kaart.

Stageperiode en opleidingsniveau:
De stageperiode loopt vanaf maart 2018 tot juli 2018; 3-4 dagen per week. Opleidingsniveau op MBO/HBO op het gebied van Marketing Communicatie en Medewerker evenementenorganisatie of een relevante opleiding cultuur/theater(techniek).

Wij bieden:
Een geweldig creatieve werksfeer, een plek op kantoor in inspirerende omgeving en contacten in het totale werkveld van kunst & cultuur binnen het cultuurcluster. Deskundige stagebegeleiding en een erkend leerbedrijf.

Ben jij die actieve, enthousiaste persoon die bij Het Groote Hoofd stage wil lopen?
Stuur een bericht naar Anja Groot-Schoemaker Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.