Jeanne d'A van Veghel; Onssjan (2014) • acteurs vertellen

Vera Timmers

Ik ben Vera Timmers, 13 jaar en speel mee in het prachtige stuk: Jeanne d'Arc!

De lessen en repetities met Anny zijn geweldig! De groep en iedereen die er aan mee werkt zijn heel aardig en we zijn wel echt een groep geworden! Juist omdat er zoveel leeftijdsverschillen zijn leer je ontzettend veel van elkaar en dat vind ik ook erg belangrijk! Iedereen is verschillend in zijn of haar rol en dat maakt het stuk ook juist bijzonder! Ik vind het geweldig om te doen!

Zelf deed ik al musical, maar dit is toch weer wat anders. Ik leer op een andere manier spelen en hoe je iets echt goed kunt overbrengen, daar helpt Anny ons veel bij. Ze leert iedereen hoe je jezelf geloofwaardig kunt maken.

Ik vind het ook geweldig dat het niet Anny's stuk is, maar dat van ons allemaal samen. Het zal je misschien kunnen verbazen wat we met al deze mensen neer kunnen zetten! Super, al zeg ik het zelf. Wat Anny ons vertelde is dat ze ons stappen zag maken in het acteren. Dat voel je zelf ook, dat je vooruit gaat. Het doet ook wel veel met me, omdat ik het echt heel erg leuk vind en van het spelen wordt je ook blij!

Ik kan Anny niet genoeg bedanken voor wat ze allemaal doet! Ook natuurlijk alle andere spelers en medewerkers, want ik vind het geweldig!